Customer Testimonials
loading

Customer Testimonials

Dobro iskustvo

Vec nekoliko meseci porucujem igre i sve je u redu. Takodje kupujem game cards mesecne pretplate za sina da moze da igra Fortnite i do sada je sve bilo u redu. Zahvalan sam na tome jer su cene MNOGO pristupacnije nego bilo gde drugde. Veliki je izbor i uvek se moze pronaci trazena igra.

Average Rating:

Pele Belgrade 16:45:02 10-22-2018
Saradnja

Fenomenalna saradnja,podrs ka za svaku pohvalu!

Average Rating:

Luka Beograd 14:08:44 10-20-2018
GRAND THEFT AUTO GTA 5 V

Igrica radi odlicno

Average Rating:

12:11:02 10-18-2018
Nik

Veoma brza komunikacija i odgovori pri svakom postavljenom pitanju , a kasnije i igranje igara koje su kupljene , daju mi zapravo da vas ocijenim čistom 10. Svaka čast ekipo pravi ste profesionalci , od mene sve pohvale i preporuke...

Average Rating:

Nik Herceg Novi 23:19:39 10-16-2018

Prezadovoljan uslugom, brzo, lako i, ako verujete meni i jos nekolicini zsdovoljnih korisnika, pouzdano. Preporucio bih svima!

Average Rating:

Petar Beograd 20:16:51 10-16-2018

Kupljenim igrama prezadovoljan, brza usluga, korektnost na najvišem nivou. Za sada, sve iskrene preporuke.

Average Rating:

Dragan Novi Sad 22:06:40 10-15-2018
Tekken 7 and A way out

Sve pohvale, brzo i efikasno.

Average Rating:

14:53:33 10-15-2018

Višegodišnje iskustvo, kupujući proizvode u SpaceNetu,uvek pozitivno i pre obećanog vremena aktivacije. Podrška odlična...Jedi no nikako neki kupon-vaučer da stigne...Za svaku preporuku!

Average Rating:

Miša Beograd 13:13:59 10-15-2018
marko

Odlicna saradnja. ljudi su prijatni i komunikativni. kupovina zagarantovana. za svaku preporuku.

Average Rating:

Marko Prvulović kladovo 08:42:26 10-15-2018
EXTRA!

Sve pohvale za Spacenet ekupu! Saradjujemo i do sada sam veoma zadovoljan! Nastavite tako i sve najbolje!

Average Rating:

Dusan Puzic Belgrade 19:35:41 10-09-2018

Sve pohvale, profesionalno, uslužno i brzo ;-)

Average Rating:

Aleksandra Beograd 19:09:09 10-09-2018
PS+ & PES2019

Bravo mocni, svaka cast, samo tako nastavite... ;)

Average Rating:

Milan Novi Sad 20:37:16 10-08-2018
AC Odyssey

Sve po dogovoru, brzo i tacno...prepor uka za saradnju...

Average Rating:

Dusan Vrnjacka Banja 16:39:42 10-08-2018

Odličan prodavač, sve po dogovoru.

Average Rating:

Boris Stakic Prijedor 15:37:00 10-07-2018
Odlična saradnja

Pozivam sve ljude da slobodno kupuju ovde bi ce prezadovoljni bas kao i ja.

Average Rating:

Kosta Beograd 11:34:34 10-06-2018
Svaka Cast

sve pohvale za ekspeditivnost ,sve dogovoreno u par reci ,realizovano za par sati...

Average Rating:

Zeljko Zemun 20:52:21 10-04-2018
Fifa19

Odlična saradnja...igr ica je stigla u roku od 2 sata!!!

Average Rating:

12:23:19 09-30-2018
Pozdrav

Saradnja vrhunska, sve ispoštovano u roku od 10 minuta. SVAKA ČAST!!!

Average Rating:

Dusan 18:19:25 09-28-2018

Zaista sam odusevljen saradnjom sa vama, brzina, ljubaznost sve je na savrsenom nivou. Hvala sto postojote :)

Average Rating:

Luka Beograd 11:24:11 09-28-2018
Iskrene preporuke

Već godinu i po dana sarađujem sa ovim momcima iz SpaceNET-a i nastaviću i dalje. Prezad ovoljan sam uslugom, odličnom podrškom i povoljnim cenama igrica. Ko još uvek nije kupio igricu kod njih neka slobodno to uradi, neće se pokajati.

Average Rating:

Denis Pančevo 19:17:23 09-26-2018