Customer Testimonials
Smile

Customer Testimonials

Svaka pohvale za ekipu SpaceNet-a, brzo, tacno, pre svega povoljno. Hvala za sate uzivanja u jeftinim igrama.

Average Rating:

Nikola 10:08:17 02-24-2018
Iskreno sam odusevljen,sve je pojasnjeno za instalaciju, igrici rade extra,najbolji u zemlji provereno
Average Rating:

nikola Simic Lazarevac 09:57:56 02-22-2018
Saradnja je na najboljem nivou i sa strpljenjem za mene koji prvi put uzima ovako igre.isporuka kako treba.samo da kazem svaka cast i nastavite tako.
Average Rating:

Pedja Kraljevo 07:05:54 02-22-2018
Obavljena kupovina

ODLICNO ISKUSTVO.. BRZA DOSTAVA.. RADI SVE KAO STO JE RECENO. VRLO SAM ZADOVOLJAN I NASTAVICU SARADNJU SA SPACE NET SHOP-OM

Average Rating:

Milan Stankovic Nis 12:02:54 02-21-2018

Odlicno, povoljno, problem oko bilo koje igre resavaju brzo i uvek izadju u susret. Hvala sto postojite :)

Average Rating:

Marko Nis 10:25:00 02-21-2018
Order ID: 7921

Postovani, Zelim da Vam se zahvalim na veoma brzoj i azurnoj isporuci narucenog proizvoda. Ig ra je sve sto sam ocekivao od nje, vec sam je igrao na PS konzoli, ali sad sam kupio PS4 konzolu i sad je ponovo igram i ponovo se odusevljavam okrutnoscu i lepotom Dark Souls-a II. Jos jednom puno hvala i ...naravno...d ruzicemo se i nadalje ! Zoran Haler

Average Rating:

Zoran Haler beograd, Vranic 11:49:30 02-20-2018

Topla preporuka, za svaku pohvalu ste. Sve po dogovoru. Saradjujemo i ubuduće..

Average Rating:

21:26:55 02-19-2018

Svaka cast i sve pohvale za tim!Brzo i tacno, ma perfektno. :) Radujem se daljoj saradnji sa Vama i svima bih preporucio. Bravo

Average Rating:

Nikola Valjevo 15:52:40 02-19-2018
Stvarno ste neverovatni,na stavite samo tako,najbolja stranica,nemam reci Veliki pozdrav :)
Average Rating:

Kristijan Ub 17:47:46 02-18-2018
NBA live 18

Sve je okej. Igra stigla, radi bez problema.

Average Rating:

Filip Beograd 09:08:29 02-16-2018
Sjajno

Fenomenalana saradnja svaka cast na brzini sve kako treba i naravno saradnja se nastavlja.

Average Rating:

Goran Subotica 23:54:11 02-15-2018
Ufc 3 call of duty wwll

Sve pohvale za igrice,ovo je vec 5 put da saradjemo.Kad god je i bio neki problem,tehnic ka podrska je u roku od 5 min odgovarala i resavala problem.

Average Rating:

Milan Ruma 13:43:05 02-15-2018
Playstation plus

Usluzni, korektni. Izlaze u susret.

Average Rating:

12:31:39 02-15-2018
Rayman

Fantastična komunikacija, brzi i precizni odgovori, odličan sistem... sve je baš kako je napisano u uputstvu... perfetktna saradnja.

Average Rating:

Đorđe Milošević Beograd 17:37:21 02-09-2018

Prezadovoljan sam, stvarno radite super posao. Igre koje narucim stignu taj isti dan i hvala vam sto znate da se potrudite da igru koju kupim mogu igrati sa svog naloga. Saradnja cista desetka!!!

Average Rating:

Petar Beograd 14:06:40 02-09-2018
Sve pohvale

Kvalitetna i brza usluga sve u roku u pocetku sam bio malo skeptican ali je sve super brzo jeftino i kvalitetno sve pohvale

Average Rating:

Uros Beograd 18:18:47 02-08-2018

Igrica je brzo stigla i upuctva za instalaciju su razumljiva. S ve preporuke!

Average Rating:

Marko Nis 17:25:55 02-06-2018
Uvek No 1

Igra je kao i sve ostale odlicna i sve funkcionise perfektno. Sa mo nastavite, svaka cast!

Average Rating:

Milan Petrovic Cacak 12:50:13 02-06-2018

Brzo i efikasno! Sve preporuke

Average Rating:

Aleksandar Beograd 08:05:25 02-06-2018
Minecraft igra

Ovu igru sam kupio klincu prosle godine od vas ali se iz nekog razloga zakljucala. Uzeo sam je ponovo bez prava na reklamaciju jer stari sistem instaliranja i slikanja svakog koraka nisam odradio. U svakom slucaju sve pohvale za poslovanje i samo tako nastavite.

Average Rating:

Filip Loznica 07:25:40 02-06-2018

Zadovoljan Sam saradnjom,samo tako nastavite.

Average Rating:

Miroslav Ruma 06:21:33 02-06-2018

Brza dostava, izuzetno azurini i prijatni sa saradnju. Sve pohvale!

Average Rating:

Dusan Mihajlovic Beograd 03:03:59 02-04-2018

Sve prepuruke

Average Rating:

09:55:35 02-03-2018

Odlicna saradnja suvi profesionaliza m..sve pohvale...pozz

Average Rating:

Milos beograd 10:32:15 02-02-2018
3 igre

Narucio 3 igre stigle za sat vremena perfektna saradnja. Hvala

Average Rating:

Aleksandar Novi Sad 18:20:51 02-01-2018

Ubedljivo najbolja stranica,sve pohvale!!

Average Rating:

Mika Novi Becej 14:28:53 02-01-2018

Naručio 3 igre, prvi put, stigle ubrzo, sve radi bez ograničenja. Svaka čast ekipi, samo nastavite tako.

Average Rating:

Nemanja Beograd 18:44:57 01-27-2018

Izuzetno korektna saradnja, izuzetno sam zadovoljan i nastavicu da kupujem od vas igre! Svako dobro!

Average Rating:

Zoran Novi Sad 13:33:33 01-27-2018

Prezadovoljan saradnjom. Uvek ljubazni i profesionalni ljudi (cak i za nas dosadne koji se ne razumeju najbolje u sve ovo :) ) Sve pohvale!!!

Average Rating:

Slobodan Stankovic Vršac 12:22:34 01-27-2018
Srdačna preporuka

SpaceNET je trenutno najpouzdaniji servis za online kupovinu igrica za PS4 po jako povoljnim cenama. Ekipa je veoma brza i profesionalna, kako u obradi tako i u podršci. Najprijatnije me iznenadio odziv na live chat što je svakako odlika pravih profesionalaca i najbolji vid podrške koju kupac može da ostvari. Sve pohvale i samo tako nastavite!!!

Average Rating:

Dejan Beograd 09:52:10 01-23-2018
Fenomenalni!

Sve pohvale za ceo tim, zaista ste sjajni,veoma vas cenim i svaka preporuka naravno! U nasoj zemlji je jako tesko priustiti sve igrice koje zelimo za ps4, ali uz vas to nije nikakav problem! :)

Average Rating:

Marko Belgrade 23:34:12 01-22-2018

prva porudzbina, uspostavilo se brzo i tacno verujem da ce tako i ostati

Average Rating:

igor kladovo 22:04:57 01-19-2018

Saradnja koja traje,izuzetno zadovoljan.

Average Rating:

Vladimir Pozega 21:47:42 01-18-2018
Kizaaa

Sve reci hvale za ekipu. Saradjivacemo definitivnoo dalje,jednom reciju prezadovoljan.

Average Rating:

18:12:51 01-17-2018

Sve pohvale...svim a bih preporucio Us luga perfektna ma sve najbolje

Average Rating:

10:15:10 01-17-2018
POHVALE ZA EKIPU SPACENET

Dragi naši , sve pohvale za ekipu spacenet. Brže, uz bolju i efikasniju podršku, nećete nigde na svetu moći da dođete do željenih igrica !!! Još jednom, svaka čast !!!

Average Rating:

Radomir Kladovo 18:00:07 01-14-2018
SpaceNET

Tehnicka podrskaod 1-10 ocjena 12, vise nego odlicni... Ig rica Marvel 2 odlicna

Average Rating:

milos Podgorica 11:50:37 01-13-2018
igrica

sve pohvale

Average Rating:

predrag beograd 17:12:24 01-11-2018

Sve je kako je i u opisu, svaka čast, svaka preporuka.

Average Rating:

Darko Kraljevo 13:07:00 01-09-2018
Fenomenalno!

Iskrene preporuke za saradnju sa ovim momcima, pored izuzetno niskih cena dobijate i vrhunsku podršku. Veom a sam srećan što ovako nešto postoji jer u suprotnom ne bih imao mogućnosti da kupim ovoliko dobrih igara za tako malo novca. Nadam se dugoj i uspešnoj saradnji i ubuduće...

Average Rating:

Denis Pančevo 15:21:53 01-07-2018

Savršena saradnja,uvek dostupni za bilo kakvu pomoć!Čista petica!

Average Rating:

Đorđe Sombor 09:14:23 01-07-2018
Zadovoljan

Svaka cast,veoma brza isporuka

Average Rating:

Milos martinovic Vrnjacka banja 15:32:20 01-06-2018
Marko

Sve pohvale za ove ljude,stvarno su svi ljubazni,i dalje nastavljam da kupujem od ovi ljudi.Sve najbolje a neka nupuju i drugi.Sve preporuke

Average Rating:

Marko Krupanj 16:53:12 01-05-2018
Preporuke

Svi koji kupuju igrice ovde znaju da je SPACENET najbolji i da ovde sve ide kako treba, uvek ispostuju i izazu na kraj sa bilo kojim problemom, uvek tu da pomognu objasne, ljbazni sve najbolje.

Average Rating:

Azamat Melbourne 11:25:10 01-05-2018

Super cene ,nikakvih problema sto se tice igara lako je za istalaciju ... super momci nema prevare

Average Rating:

Aleksandar Obrenovac 21:22:18 01-04-2018
Preporuka

Prezadovoljan sve preporuke za sad je sve bilo korektno!!!

Average Rating:

Ljuba Vrsac 13:15:50 01-01-2018
iskustvo

Sjajni momci,sa njima moguc svaki dogovor.Da je vise ovakvih momaka,svet bi bio lepse mesto.Svaka preporuka zasaradnju...

Average Rating:

Deki Kladovo 14:41:12 12-31-2017
Gta 5

Sta reci.....fenom enalno

Average Rating:

Pavle Zajecar 08:34:57 12-28-2017

Odlicnaa stranica, svaki put sam dobio sve sto sam pozeleo!

Average Rating:

ralee 18:02:52 12-27-2017
igre

Sve preporuke,igre stizu u najkracem roku

Average Rating:

Predarag 19:39:41 12-25-2017
igre

Momci su za svaku pohvalu,uzimao vise puta igre,uvek dobijes mnogo vise nego sto porucis!Svaka cast!!

Average Rating:

deki kladovo 16:34:56 12-17-2017

Sve pohvale!! Preporuka za saradnju.

Average Rating:

Vuk Paraćin 00:42:00 12-17-2017

Sve preporuke. Pozz iz Cg

Average Rating:

Cg Podgorica 19:39:59 12-16-2017

Sve pohvale!!!

Average Rating:

nemanja 12:48:23 12-13-2017
Ps4 gmae

Sve pohvale,danas kupio 2 igre i sve radi bez greske,moja preporuka za kupovinu!

Average Rating:

Uros Lapovo 17:08:24 12-08-2017
Wolfenstein 2, Far Cry Primal
Fenomenalna stranica za igrice za PS4! Igrica radi odlicno, a kupovina je brza i jednostavna! Brzo slanje i laka instalacija. Samo napred, nastavite sa dobrim radom
Average Rating:

Stefan Lisboa 11:35:29 12-08-2017
Krnjevac

Odlicna saradnja, sve preporuke ... Nalog se dobija brzo i u slucaju bilo kakvih problema podrska je uvek tu. Kupujte slobodno igrice na ovaj nacin...

Average Rating:

Zeljko Krnjevo 07:54:05 12-05-2017
Nema Vam ravnih

Prvi igru uzeo još u Martu mesecu, sve što sam uzimao radi perfektno, svaka čast, samo tako nastavite! 10++++

Average Rating:

Dejan Stara Pazova 16:27:36 11-26-2017

Svaka cast ekipi igru dobio za manje od 2 sata posle uplate sve radi perfektno moje preporuke

Average Rating:

12:09:17 11-26-2017
Vlada

Sve pohvale za ekipu,dosta puta su mi izasli u susret. Cista desetka... 10+

Average Rating:

13:48:30 11-25-2017

Sve preporuke i pohvale za ovaj tim.Isporuka u najkracem mogucem roku.

Average Rating:

Nikola Kragujevac 19:27:39 11-09-2017
Ivan

Svaka cast ekipi i da nam što duze traju.

Average Rating:

15:42:01 11-04-2017
Kupovina PS4 igrica

Sjajne ponude kakve necete naci nigde u regionu. Veoma profesionalni i prijatni ljudi, odgovaraju na sva vasa pitanja u veoma kratkom roku, sve pohvale!

Average Rating:

Marko Belgrade 20:50:30 10-18-2017
Random PS4 Bundle

Sve preporuke, saradnja mnogo brza nego sto sam ocekivao sve igre rade bez greske, u paketu su se nasle i neke od najnovijih igara, sigurno cemo nastaviti saradnju

Average Rating:

Nikola Beograd 17:12:11 09-26-2017

Brzo, korektno i profesiolano! Svaka cast!

Average Rating:

Marko 13:44:38 09-22-2017
Vladimir

Odlicna saradnja kao i uvek,vec par puta kupujem preko spacnet i sve prolazi super i po veoma povoljnim cenama.10+++++

Average Rating:

Vladimir Vrsac 13:52:35 09-02-2017
Odusevljen sam

Stvarno povoljan i ogroman izbor igara, ne mogu da verujem da sam nasao ovaj sajt. Sve preporuke za poslovanje.

Average Rating:

Momir Belgrade 04:02:13 08-29-2017
Fantasticno

Uvek fantasticno iskustvo, ispostovan maximalno, i uvek odusevljen efikasnoscu i brzinom!Najbol ji ste spacenet samo tako nastavite!

Average Rating:

Nikola Beograd 08:06:30 08-27-2017
Hala puno

Dobio sam ono sto Sam trazio. Extra sajt, preporucujem.

Average Rating:

Damjan Mladenovac 06:23:21 08-27-2017

Brza isporuka beskrajna ljubaznost

Average Rating:

Ignjat Pljevlja 18:27:15 08-19-2017
Najbolji definitivno

Lak dogovor, maksimalno ispostovan. Perfektna saradnja. Sve pohvale.

Average Rating:

Ivan Prokic Valjevo 12:09:15 08-18-2017
Odličan rad

Cene su povoljne i uvek su spremni da izađu u susret i reše neki problem

Average Rating:

19:25:24 07-17-2017

Do sada sam kupio dve igre. Svaka čast za ekipu Spacenet-a, brza isporuka i pomoć u svakom trenutku. Nastavljamo saradnju, samo tako nastavite.

Average Rating:

Darko Sremska Mitrovica 22:48:42 07-03-2017
Podrska je najjaca

Sve pohvale za celu firmu, ali podrska je najbolja!

Average Rating:

Iva Beograd 16:34:08 07-01-2017
Izuzetno

Kao i svi ostali korisnici, pomalo sam bio skeptican u pocetku, ali osoblje gameshop tima je ucinilo sve da moje igracko iskustvo bude pravo uzivanje - kvalitetno, a povoljno.

Average Rating:

Ivan 19:08:08 06-30-2017
HVALA STO POSTOJITE!

Momci su super! A mozda ima i koja devojka da tamo radi... :) Samo tako nastavite.

Average Rating:

BG Blok 70 Belgrade 18:58:41 06-28-2017

Do sada sam više puta saradjivao sa spacenet-om i svaki put je sve bilo savršeno.Nadam se da ćete postojati duuugo kako bi se deca(i starija deca) kvalitetno i jeftino igrala ;)))))))

Average Rating:

Vladimir Vujović Beograd 15:36:29 06-19-2017
Preporuke

Veoma zadovoljan brzinom dostave

Average Rating:

Lazar Belgrade 03:00:52 06-03-2017
Sve pohvale !

Sve pohvale za ekipu,organizo vano vrlo i stvarno sam zadovoljan kupovinom... Srdacan pozdrav i samo nastavite ! :)

Average Rating:

Uros Beograd 13:20:42 05-25-2017

Свака препорука за куповину или изнајмљивање игара код ове екипе. Толико професионално да је то за сваку похвалу. Свака част момци и девојке (ако их има у екипи)!

Average Rating:

Матеј Београд 14:18:10 05-23-2017

preporucujem svakom odlicna saradnja i korektni.

Average Rating:

pera Vranje 19:35:44 05-15-2017
Moje iskustvo

Imao sam loše mišljenje sa ovakav vid kupovine igric dok nisam počeo da saradjuje sa SPACENET.PREPO RUCUJEM SVIMA PRE SVEGA BRZI ODGOVOR I REALIZACIJA.Hv ala vam najlepše i preporučujem svima.

Average Rating:

Pera Vranje 23:18:55 05-12-2017
Preporuka!

Igrica mi je stigla veoma brzo nakon uplate, i sve je proteklo bez ikakvih problema, mogu samo da preporucim, jer sam stvarno zadovoljan kupovinom! :)

Average Rating:

SiMke Zrenjanin 03:39:18 05-11-2017
Svaka pohvala

Svaka pohvala momcima na saradnji sve je korektno uradjeno i veoma brzo izlaze u susret.Znaci cista 10-tka

Average Rating:

Milan Backa TopolA 17:03:52 05-05-2017
ps+

Ljudi su zaista ispostovali sve,imali strpljenja,pom ogli mi jer je bilo nekih problema sa konekcijom.Zai sa sve pohvale.

Average Rating:

Luka Beograd 12:33:13 05-05-2017
Svaka preporuka!

Svaka pohvala i preporuka za SpaceNet tim! Profesionalnos t i naklonost ka kupcima na maksimalnom nivou! Čista desetka!

Average Rating:

Aleksa Niš 21:30:22 05-03-2017
Preporuka

Svaka preporuka za saradnju. Ljudi rade ovaj posao jednostavno savrseno. Ljubaznost, brzina, znanje, jednom recju profesionalno. 10/10.

Average Rating:

Umpah Beograd 08:26:10 04-27-2017
Skeptik

Pošteno, bio sam skeptičan prvi put što se tiče naručivanja igre kod njih, ali ovo je super za male pare ovoliko naslova i njihova ljubaznost i pomoć oko svega, mislim svaka čast.Samo tako nastavite

Average Rating:

Aleksandar Niš 17:30:54 04-26-2017
Najbolji

Obozavam vas najboji ste.Brzi,pošte ni sve preporuke!

Average Rating:

Veljko Beograd 14:16:37 04-25-2017

Kupio sam do sada 7 igara,i mogu samo da dam ocenu 10++++ za saradnju sa clanovima ovog sajta.Preporuk a i ostalima da kupuju ovde,veliki pozdrav

Average Rating:

Aleksandar Prodic Beograd 13:04:41 04-19-2017
JAKO DOBRO MESTO

Kada sam prešao sa ps3 na ps4, svi su mi govorili šta će ti to. Da ćeš bogatstvo na igrice. Realno ovde sam kupio 5 naloga za 8000 i napunio hard od 1gb sa igrama. Prezadovoljan, evo prodje godinu dana i od svih igrica samo mi jedna ne radi, više nego ok

Average Rating:

Danilo Beograd 20:22:45 04-13-2017
Mass efect andromeda

Stvarno svaka cast momcima. Sve radi bez ikakvih problema. Brz i lak dogovor. Stvarno sve preporuke

Average Rating:

Novak Radulovic Beograd 13:03:00 04-01-2017
O Spacenet-u

Vasu sjajnu firmu cine izuzetno ljubazni i posveceni ljudi.Jednom recju svaka cast !!!

Average Rating:

Sloba Novi Beograd 20:27:51 03-31-2017

Svakako odlican izbor, mnogo jeftinije igrice, ako se ispostuje nacin skidanja igre nema greske. Svaka preporuka. A vidim sve bolje i bolje ponude ;)

Average Rating:

Slobodan Beograd 15:17:01 03-09-2017
Iskustvo

Preporucujem svakome. Jako lako do zeljene igrice. Proucavao sam razne nacine kako doci do igrice a ne placati punu cenu bio sam sumnjicav o vezi toga. Kupio sam par igrica sa ovog sajta i odusevljen sam. Igrice se dobijaju jako brzo (kroz nekoliko sati nakon kupovine). Jedna je kasnila jedan dan i kao nagradu dobio sam puno dodatnih igrica. Za svaku preporuku.

Average Rating:

Bojan Kragujevac 09:22:56 02-22-2017
Svaka čast

Nemam reči, profesionalni 100% i spremni za svaku pomoć. Sve preporuke, nastavljam kupovinu!

Average Rating:

Filip Loznica 22:45:43 02-18-2017
predobra saradnja

Uvek izlaze u susret i jako su profesionalni i ljubazni zaposleni space neta..sve pohvale.

Average Rating:

uros novi sad 10:09:33 02-18-2017

Maksimalna usluga,sve pohvale za tim SpaceNet.Ko voli nek izvoli,jeftino je i ne boli.

Average Rating:

Nikola Krusevac 17:53:57 02-17-2017

Ekipa je stvarno odlična za svaku preporuku! I cene su povoljne sto je takođe bitno da budu obe strane zadovoljne!

Average Rating:

Milan Beograd 17:10:53 02-17-2017

sve odlicno na nivou

Average Rating:

serbian nis 16:42:11 01-24-2017
Positive SSL Wildcard
Powered by SpaceNET
SpaceNET © 2018