Customer Testimonials
Smile

Customer Testimonials

The last of us

Odlicna saradnja sa celim timom SpaceNet-a,igr a je odlicna.. Mozda da je malo vise misija i da je duza prica...

Average Rating:

Vujetic Beograd 11:14:26 05-22-2018
Mortal Kombat XL

Odlična saradnja, brzo i jednostavno. Sve pohvale

Average Rating:

Milos Beograd 17:05:12 05-20-2018
SPACENET - THE BEST OF

Ovo je neverovatno. Isporuka za 40minuta. S ve preporuke!!!

Average Rating:

Petar 14:38:15 05-08-2018
god of war 4

Igrica je fenomenalna.Hv ala spacenet-u.

Average Rating:

miroslav ruma 06:23:08 05-05-2018
Igrice

Odlicna saradnja,za svaku preporuku

Average Rating:

Darko Cacak 08:57:12 05-04-2018
Playstation Plus 1 Mesec

Uzeo juce Playstation Plus 1 Mesec. Platio Paypal-om posle par sati aktivirano sve. Odlicni ste i brzi svaka cast. Samo tako nastavite.

Average Rating:

Nebojsa Loznica 07:18:49 05-04-2018
God of war

Odlična saradnja!Sve preporuke:)

Average Rating:

13:48:24 04-29-2018

Ljubaznost pre svega na mestu,sto se tice isporke i upustava samog porucivanja igrica nema nikakvih problema.

Average Rating:

Aleksandar Novi Sad 14:10:18 04-26-2018
Bravo!

Za 90minuta sam dobio igricu. RES PECT!

Average Rating:

Petar Belgrade 19:18:09 04-23-2018
far cry 5

Igrica je fenomenalna nema joj kraja ako igrate i sporedne misije.

Average Rating:

miroslav ruma 19:41:32 04-21-2018

Sve je proteklo odlicno igrice savrseno rade postacu stalan kupac

Average Rating:

Bora Beograd 22:55:51 04-20-2018
Sve pohvale

Brzo, jednostavno, pouzdano ... samo napred!

Average Rating:

M B 15:01:05 04-20-2018
Kupovina/Watch dogs2

Moram da priznam da nisam ocekivao ovako dobru ponudu i brzu dostavu igara, svaka cast. Sto se tice igre Watch dogs 2, jako dobra igra, jako zarazna i dobra prica, preporucujem,

Average Rating:

Marko Beograd 12:02:02 04-15-2018
FIFA 18

Odlicna saradnja, igru sam dobio mnogo brze od datog roka. Sve preporuke!! Igra je odlicna, najbolja verzija do sada!

Average Rating:

Stefan Beograd 14:32:36 04-04-2018

Do sada sam kupio nekoliko igara za PS4 i sa svakom kupovinom moje zadovoljstvo Spacenetom raste. Sada kad su uveli i doživotnu garanciju na igre,sasvim sam siguran da ćemo saradnju nastaviti. Svaka čast samo tako nastavite,najb olji ste.

Average Rating:

Darko Sremska Mitrovica 14:35:31 03-31-2018
For honor

Odlicna igrica,svaka preporuka za saradnju sa spacenet gameshop-om

Average Rating:

Gogi Cacak 13:29:58 03-28-2018
PSN (mesec dana)

Ispostovan dogovor , sve na vreme zavrseno. Preporuka

Average Rating:

Luka Beograd 14:24:43 03-27-2018
Far Cry 4

Odlicni ste,igram Igr icu vec uveliko

Average Rating:

Darko Cacak 11:14:48 03-26-2018
A Way Out

SpaceNet najjaci za igrice.Jednost avno je kupiti ,dobijes sva upustva kako da se sve uradi servis je bio sjajan sve najjbolje za vas .Igrica je stigla manje od 1 sat....SpaceNe t Najjaci :D .

Average Rating:

Nikola Beograd 16:30:55 03-25-2018
A way out

Brzo,ekstra igrica

Average Rating:

Damjan Beograd 13:31:14 03-25-2018
Zeljko

Sve preporuke za saradnju i kupovinu igrica na ovaj nacin...

Average Rating:

Zeljko Krnjevo 09:33:11 03-25-2018
The BEST!!

Na pocetku sam bio jako sumljiv, nisam mogao da poverujem o cemu se radi kada su toliko jeftinije igrice. Naravno nisam sumnjao u originalnost igrica jer na PS4 je nemoguce drugacije. Probao sam, odusevio se brzinom usluge i pomoci u svakom smislu koju pruzaju u najbrzem mogucem roku. Spacenet hvala ti sto postojis i sto si i nama u Srbiji pruzio priliku da igramo sve najnovije igrice po pristupacnim cenama. Profe sionalnost u svakom smislu. Pozdrav

Average Rating:

Aleksandar Sabac 16:46:39 03-23-2018

Svaka pohvala, za ideju, organizaciju i saradnju :D

Average Rating:

Nikola Backa Palanka 14:22:28 03-21-2018

Svaka cast!!! Sve preporuke... ;)

Average Rating:

Igor Beograd 13:33:23 03-21-2018
Свака част!

Браво! Шта би смо без вас?

Average Rating:

Миливоје Београд 20:52:49 03-20-2018
Playstation Plus 12 meseci

Kao i uvek za cistu desetku. Usluga brza i bez greske,samo tako nastavite.

Average Rating:

cevali Aleksinac 14:51:06 03-18-2018
Far Cry 4

Odlična saradnja!Sve preporuke!

Average Rating:

Ðorđe 13:30:29 03-18-2018
Need for speed Payback

Sve pohvale za SpaceNET! Po drugi put uzimam igru od njih i skroz sam zadovoljan. Sto se tiče igre NFS Payback preporučujem je svima. Zamislite sve Nfs naslove spojene u jedno. Ko voli vožnju/trke mora da igra ovo.

Average Rating:

Filip Beograd 09:36:16 03-16-2018

Jednostavno, brzo i efikasno... Svaka cast... Firma za svaku preporuku

Average Rating:

Misa 15:52:41 03-14-2018
Infamous second son

Odlicna saradnja svaka preporuka od mene

Average Rating:

Ivan Sabac 20:24:05 03-13-2018

Ekstra ste. Kupivme igricka i membership za pls4 plus se e vo red. mnogu brzi. super

Average Rating:

Valentina Vinica 08:01:20 03-13-2018
saradnja

Saradnja protekla na izuzetnom nivou, Sve preporuke za SPACENET game shop. Za svako pitanje, pomoc su u kratkom vermenu bili na raspolaganju i resavali. Kupio sam igru Ghost Recon Wildlands i igra je za preporuku, grafika je sjajna.

Average Rating:

Lazar Inđija 12:26:12 03-11-2018
Igrice

Kupio sam preko Spacenet-a igricu Mortal combat X, sve je super od cene preko podrske i sve ostalo. Svaka preporuka.

Average Rating:

Danilo Uzice 08:16:00 03-09-2018

Bez zamerke sve kako pise..

Average Rating:

Stefan Beograd 12:37:00 03-08-2018
Kupovina igrice

Odusevlljen sam, dobio sam igricu cim sam uplatio pare. SpacenNET je za svaku preporuku, mnogo je jeftinije, i nemate cd koji moze da se izgrebe ili osteti kad nosite ps. Sad sam uzeo Just Cause 3, odlican je, al skuplajm pare za Mass Effect Andromeda

Average Rating:

Lazar Lazarevac 10:05:56 03-08-2018
Naruto Storm 4

Presao sam ceo Naruto Storm 4. Igrica me je odusevila! Prica je vrh, gameplay bolji od svih ostalih delova! Pored svega ima i free borbe posle i online mod. Stvarno igrica je fenomenomenaln a! Preporico bih je svima koji vole Naruta i borilacke igrice! Sajt me je odusevio niskim cenama igrica i nastavljam kupovati na ovom sajtu! SVE CESTITKE!!

Average Rating:

Nikola Priboj 16:47:35 03-06-2018
F1 2016

Sve pohvale za ekipu SpaceNET-a, samo tako nastavite.

Average Rating:

Darko Kraljevo 12:45:44 03-05-2018
PS4 bundle
Kupio bundle pre skoro mesec dana, dobio dve redovne igre i trecu za VR. Jos uvek ih igram i sve je u redu. Upravo porucujem ponovo. Poz drav
Average Rating:

Bojan 17:47:26 03-01-2018
Moje iskustvo

Veoma korektna i brza usluga, hvala spaceNet timu.

Average Rating:

Aleksandar Beograd 13:36:58 02-26-2018
Extra

svaka cast brzo i efikasno

Average Rating:

Pecko Prokuplje 01:18:13 02-26-2018
Obavljena kupovina

Allways a pleasure to do buisness with you

Average Rating:

Milan Stankovic Nis 18:28:19 02-25-2018
Extra

Igra, objasnjenje, podrska...sve pojvale. Definitivno jos igara ce se uzimati :)

Average Rating:

Marko Beograd 14:32:59 02-25-2018

Svaka pohvale za ekipu SpaceNet-a, brzo, tacno, pre svega povoljno. Hvala za sate uzivanja u jeftinim igrama.

Average Rating:

Nikola 10:08:17 02-24-2018
Iskreno sam odusevljen,sve je pojasnjeno za instalaciju, igrici rade extra,najbolji u zemlji provereno
Average Rating:

nikola Simic Lazarevac 09:57:56 02-22-2018
Saradnja je na najboljem nivou i sa strpljenjem za mene koji prvi put uzima ovako igre.isporuka kako treba.samo da kazem svaka cast i nastavite tako.
Average Rating:

Pedja Kraljevo 07:05:54 02-22-2018
Obavljena kupovina

ODLICNO ISKUSTVO.. BRZA DOSTAVA.. RADI SVE KAO STO JE RECENO. VRLO SAM ZADOVOLJAN I NASTAVICU SARADNJU SA SPACE NET SHOP-OM

Average Rating:

Milan Stankovic Nis 12:02:54 02-21-2018

Odlicno, povoljno, problem oko bilo koje igre resavaju brzo i uvek izadju u susret. Hvala sto postojite :)

Average Rating:

Marko Nis 10:25:00 02-21-2018
Order ID: 7921

Postovani, Zelim da Vam se zahvalim na veoma brzoj i azurnoj isporuci narucenog proizvoda. Ig ra je sve sto sam ocekivao od nje, vec sam je igrao na PS konzoli, ali sad sam kupio PS4 konzolu i sad je ponovo igram i ponovo se odusevljavam okrutnoscu i lepotom Dark Souls-a II. Jos jednom puno hvala i ...naravno...d ruzicemo se i nadalje ! Zoran Haler

Average Rating:

Zoran Haler beograd, Vranic 11:49:30 02-20-2018

Topla preporuka, za svaku pohvalu ste. Sve po dogovoru. Saradjujemo i ubuduće..

Average Rating:

21:26:55 02-19-2018

Svaka cast i sve pohvale za tim!Brzo i tacno, ma perfektno. :) Radujem se daljoj saradnji sa Vama i svima bih preporucio. Bravo

Average Rating:

Nikola Valjevo 15:52:40 02-19-2018
Stvarno ste neverovatni,na stavite samo tako,najbolja stranica,nemam reci Veliki pozdrav :)
Average Rating:

Kristijan Ub 17:47:46 02-18-2018
NBA live 18

Sve je okej. Igra stigla, radi bez problema.

Average Rating:

Filip Beograd 09:08:29 02-16-2018
Sjajno

Fenomenalana saradnja svaka cast na brzini sve kako treba i naravno saradnja se nastavlja.

Average Rating:

Goran Subotica 23:54:11 02-15-2018
Ufc 3 call of duty wwll

Sve pohvale za igrice,ovo je vec 5 put da saradjemo.Kad god je i bio neki problem,tehnic ka podrska je u roku od 5 min odgovarala i resavala problem.

Average Rating:

Milan Ruma 13:43:05 02-15-2018
Playstation plus

Usluzni, korektni. Izlaze u susret.

Average Rating:

12:31:39 02-15-2018
Rayman

Fantastična komunikacija, brzi i precizni odgovori, odličan sistem... sve je baš kako je napisano u uputstvu... perfetktna saradnja.

Average Rating:

Đorđe Milošević Beograd 17:37:21 02-09-2018

Prezadovoljan sam, stvarno radite super posao. Igre koje narucim stignu taj isti dan i hvala vam sto znate da se potrudite da igru koju kupim mogu igrati sa svog naloga. Saradnja cista desetka!!!

Average Rating:

Petar Beograd 14:06:40 02-09-2018
Sve pohvale

Kvalitetna i brza usluga sve u roku u pocetku sam bio malo skeptican ali je sve super brzo jeftino i kvalitetno sve pohvale

Average Rating:

Uros Beograd 18:18:47 02-08-2018

Igrica je brzo stigla i upuctva za instalaciju su razumljiva. S ve preporuke!

Average Rating:

Marko Nis 17:25:55 02-06-2018
Uvek No 1

Igra je kao i sve ostale odlicna i sve funkcionise perfektno. Sa mo nastavite, svaka cast!

Average Rating:

Milan Petrovic Cacak 12:50:13 02-06-2018

Brzo i efikasno! Sve preporuke

Average Rating:

Aleksandar Beograd 08:05:25 02-06-2018
Minecraft igra

Ovu igru sam kupio klincu prosle godine od vas ali se iz nekog razloga zakljucala. Uzeo sam je ponovo bez prava na reklamaciju jer stari sistem instaliranja i slikanja svakog koraka nisam odradio. U svakom slucaju sve pohvale za poslovanje i samo tako nastavite.

Average Rating:

Filip Loznica 07:25:40 02-06-2018

Zadovoljan Sam saradnjom,samo tako nastavite.

Average Rating:

Miroslav Ruma 06:21:33 02-06-2018

Brza dostava, izuzetno azurini i prijatni sa saradnju. Sve pohvale!

Average Rating:

Dusan Mihajlovic Beograd 03:03:59 02-04-2018

Sve prepuruke

Average Rating:

09:55:35 02-03-2018

Odlicna saradnja suvi profesionaliza m..sve pohvale...pozz

Average Rating:

Milos beograd 10:32:15 02-02-2018
3 igre

Narucio 3 igre stigle za sat vremena perfektna saradnja. Hvala

Average Rating:

Aleksandar Novi Sad 18:20:51 02-01-2018

Ubedljivo najbolja stranica,sve pohvale!!

Average Rating:

Mika Novi Becej 14:28:53 02-01-2018

Naručio 3 igre, prvi put, stigle ubrzo, sve radi bez ograničenja. Svaka čast ekipi, samo nastavite tako.

Average Rating:

Nemanja Beograd 18:44:57 01-27-2018

Izuzetno korektna saradnja, izuzetno sam zadovoljan i nastavicu da kupujem od vas igre! Svako dobro!

Average Rating:

Zoran Novi Sad 13:33:33 01-27-2018

Prezadovoljan saradnjom. Uvek ljubazni i profesionalni ljudi (cak i za nas dosadne koji se ne razumeju najbolje u sve ovo :) ) Sve pohvale!!!

Average Rating:

Slobodan Stankovic Vršac 12:22:34 01-27-2018
Srdačna preporuka

SpaceNET je trenutno najpouzdaniji servis za online kupovinu igrica za PS4 po jako povoljnim cenama. Ekipa je veoma brza i profesionalna, kako u obradi tako i u podršci. Najprijatnije me iznenadio odziv na live chat što je svakako odlika pravih profesionalaca i najbolji vid podrške koju kupac može da ostvari. Sve pohvale i samo tako nastavite!!!

Average Rating:

Dejan Beograd 09:52:10 01-23-2018
Fenomenalni!

Sve pohvale za ceo tim, zaista ste sjajni,veoma vas cenim i svaka preporuka naravno! U nasoj zemlji je jako tesko priustiti sve igrice koje zelimo za ps4, ali uz vas to nije nikakav problem! :)

Average Rating:

Marko Belgrade 23:34:12 01-22-2018

prva porudzbina, uspostavilo se brzo i tacno verujem da ce tako i ostati

Average Rating:

igor kladovo 22:04:57 01-19-2018

Saradnja koja traje,izuzetno zadovoljan.

Average Rating:

Vladimir Pozega 21:47:42 01-18-2018
Kizaaa

Sve reci hvale za ekipu. Saradjivacemo definitivnoo dalje,jednom reciju prezadovoljan.

Average Rating:

18:12:51 01-17-2018

Sve pohvale...svim a bih preporucio Us luga perfektna ma sve najbolje

Average Rating:

10:15:10 01-17-2018
POHVALE ZA EKIPU SPACENET

Dragi naši , sve pohvale za ekipu spacenet. Brže, uz bolju i efikasniju podršku, nećete nigde na svetu moći da dođete do željenih igrica !!! Još jednom, svaka čast !!!

Average Rating:

Radomir Kladovo 18:00:07 01-14-2018
SpaceNET

Tehnicka podrskaod 1-10 ocjena 12, vise nego odlicni... Ig rica Marvel 2 odlicna

Average Rating:

milos Podgorica 11:50:37 01-13-2018
igrica

sve pohvale

Average Rating:

predrag beograd 17:12:24 01-11-2018

Sve je kako je i u opisu, svaka čast, svaka preporuka.

Average Rating:

Darko Kraljevo 13:07:00 01-09-2018
Fenomenalno!

Iskrene preporuke za saradnju sa ovim momcima, pored izuzetno niskih cena dobijate i vrhunsku podršku. Veom a sam srećan što ovako nešto postoji jer u suprotnom ne bih imao mogućnosti da kupim ovoliko dobrih igara za tako malo novca. Nadam se dugoj i uspešnoj saradnji i ubuduće...

Average Rating:

Denis Pančevo 15:21:53 01-07-2018

Savršena saradnja,uvek dostupni za bilo kakvu pomoć!Čista petica!

Average Rating:

Đorđe Sombor 09:14:23 01-07-2018
Zadovoljan

Svaka cast,veoma brza isporuka

Average Rating:

Milos martinovic Vrnjacka banja 15:32:20 01-06-2018
Marko

Sve pohvale za ove ljude,stvarno su svi ljubazni,i dalje nastavljam da kupujem od ovi ljudi.Sve najbolje a neka nupuju i drugi.Sve preporuke

Average Rating:

Marko Krupanj 16:53:12 01-05-2018
Preporuke

Svi koji kupuju igrice ovde znaju da je SPACENET najbolji i da ovde sve ide kako treba, uvek ispostuju i izazu na kraj sa bilo kojim problemom, uvek tu da pomognu objasne, ljbazni sve najbolje.

Average Rating:

Azamat Melbourne 11:25:10 01-05-2018

Super cene ,nikakvih problema sto se tice igara lako je za istalaciju ... super momci nema prevare

Average Rating:

Aleksandar Obrenovac 21:22:18 01-04-2018
Preporuka

Prezadovoljan sve preporuke za sad je sve bilo korektno!!!

Average Rating:

Ljuba Vrsac 13:15:50 01-01-2018
iskustvo

Sjajni momci,sa njima moguc svaki dogovor.Da je vise ovakvih momaka,svet bi bio lepse mesto.Svaka preporuka zasaradnju...

Average Rating:

Deki Kladovo 14:41:12 12-31-2017
Gta 5

Sta reci.....fenom enalno

Average Rating:

Pavle Zajecar 08:34:57 12-28-2017

Odlicnaa stranica, svaki put sam dobio sve sto sam pozeleo!

Average Rating:

ralee 18:02:52 12-27-2017
igre

Sve preporuke,igre stizu u najkracem roku

Average Rating:

Predarag 19:39:41 12-25-2017
igre

Momci su za svaku pohvalu,uzimao vise puta igre,uvek dobijes mnogo vise nego sto porucis!Svaka cast!!

Average Rating:

deki kladovo 16:34:56 12-17-2017

Sve pohvale!! Preporuka za saradnju.

Average Rating:

Vuk Paraćin 00:42:00 12-17-2017

Sve preporuke. Pozz iz Cg

Average Rating:

Cg Podgorica 19:39:59 12-16-2017

Sve pohvale!!!

Average Rating:

nemanja 12:48:23 12-13-2017
Ps4 gmae

Sve pohvale,danas kupio 2 igre i sve radi bez greske,moja preporuka za kupovinu!

Average Rating:

Uros Lapovo 17:08:24 12-08-2017
Wolfenstein 2, Far Cry Primal
Fenomenalna stranica za igrice za PS4! Igrica radi odlicno, a kupovina je brza i jednostavna! Brzo slanje i laka instalacija. Samo napred, nastavite sa dobrim radom
Average Rating:

Stefan Lisboa 11:35:29 12-08-2017
Krnjevac

Odlicna saradnja, sve preporuke ... Nalog se dobija brzo i u slucaju bilo kakvih problema podrska je uvek tu. Kupujte slobodno igrice na ovaj nacin...

Average Rating:

Zeljko Krnjevo 07:54:05 12-05-2017
Nema Vam ravnih

Prvi igru uzeo još u Martu mesecu, sve što sam uzimao radi perfektno, svaka čast, samo tako nastavite! 10++++

Average Rating:

Dejan Stara Pazova 16:27:36 11-26-2017
Positive SSL Wildcard
Powered by SpaceNET
SpaceNET © 2018