Customer Testimonials
loading

Customer Testimonials

Milan

Odlična saradnja ,ljubazni i sve stiže u roku puno pohvala

Average Rating:

Milan Novi Sad 09:49:50 08-18-2018

BRZI, EFIKASNI, POSTENI! SVIMA PREPORUCUJEM!

Average Rating:

Mihajlo Senpai Krusevac 11:42:09 08-14-2018

Odlicno preporucujem svima stiglo mi je za manje od 1 sat

Average Rating:

Nikola Kragujevac 11:52:30 08-11-2018
UFC 2

Igra stigla veoma brzo, sve radi perfektno.

Average Rating:

Mehmed Sarajevo 10:32:30 08-11-2018

Odlicni i posteni.Svaka pohvala.

Average Rating:

dr 13:48:40 08-05-2018
Gta V

Iskreno pre kupovine sam bio skeptican i mislio da je neka prevara...Ipak sam se odkucio za kupovinu igrice,Sada se ne kajem ni malo,igrica radi bez problema,sve preporuke za ovaj sajt...Samo lepo pratite upustva.

Average Rating:

LAZAR Velika Plana 18:27:02 07-30-2018
Sve pohvale!!!

Svaka čast,najbolji ste i uvek dostupni kada zatreba.Sve pohvale samo tako nastavite HVALA!

Average Rating:

Miroslav Ruma 11:44:15 07-25-2018
Zadovoljan

Korektna, saradnjq, od vremena uplate do prosledivanja igara oko dva sata, tokom instalacije u konstantnom kontaktu sa podrskom spacenet tima. Mislim da za ovakve cene igara i usluga nema bolje i jeftinije.

Average Rating:

Nikola Zrenjanin 10:14:10 07-24-2018
Za svaku preporuku

Odlicna saradnja! Svaki put nas zahtev bude obradjen za manje od 24h.

Average Rating:

Vukan Beograd 10:16:19 07-21-2018
Igra

Sjajno!

Average Rating:

CA RU 14:28:23 07-20-2018
Until Dawn

Igra odlicno radi,pratio sam insktrukcije i sve je proslo kako treba. Komuni kacija odlicna,prepor uke!

Average Rating:

Marko Sombor 21:42:26 07-18-2018
Cista desetka!

Svaka cast momcima, sve po dogovoru! Svaka preporuka za saradnju!

Average Rating:

Attila Szekula Subotica 08:09:19 07-16-2018
Definicija perfektnosti

Ljudi svaka vam cast, sve pohvale za ceo tim koliko god vas ima. Brza isporuka, odlicna saradnja, cena igara neverovatno pristupacnija nego bilo gde drugde. Svako me ko posecuje sajt bih preporucio saradnju sa Gameshop timom. Vrh !!

Average Rating:

Marko Nis 20:30:15 07-10-2018
Licno iskustvo na sajtu

Igrice su dostavljene veoma brzo, sve rade i osoblje veoma ljubazno i brzo pomaze cim postoji neki problem. Extra sajt sve preporuke.

Average Rating:

Siniša Levujčić Belgrade 22:02:05 07-07-2018
Kupovina/The Last Of Us Remastered, UNCHARTED The Nathan Drake C

Moram priznati da nisam ocekivao ovako dobru ponudu i brzu dostavu igara, svaka cast. Igrice se dobijaju u roku od nekoliko minuta do nekoliko sati. Prezadovoljan sam uslugom i saradnjom! Sve pohvale za SpaceNET i nastavljamo saradnju i u buducnosti!

Average Rating:

Amir Zemun 12:13:44 07-07-2018

Odlichna saradnja, sve kao i uvek brzo i efikasno

Average Rating:

Zoran Bačka Palanka 12:48:50 07-06-2018

Odlična saradnja, ozbiljna firma. Sve igre rade savrseno. Vrlo profesionalna objasnjenja, laka instalacija, a cene vise nego povoljne. Sve preporuke. Vladimir i Anja Stopa

Average Rating:

Vladimir Stopa Nova Pazova 12:10:34 07-06-2018

S' obzirom da sam bila skepticna po pitanju ovakve kupovine igrica ovo je mnogo vise od ocekivanje...b rzi odgovori na pitanja kojih nije bilo bas malo, nakon toga brzina isporuke kupljenog materijala.... sve u svemu saradnja na nivou, za svaku pohvalu i preporuku i sve to naravno uz pristupacne cene i vrhunski kvalitet

Average Rating:

Jelena Loznica 10:17:47 07-06-2018
Super

Jako su dobri i brzi,saradnja odlicna sve pohvale.

Average Rating:

Radovan Beograd 12:47:25 07-05-2018
SPACENET - THE BEST OF

Ovo je neverovatno. Isporuka za 40minuta. S ve preporuke!!!

Average Rating:

Petar 14:38:15 05-08-2018