Customer Testimonials

Customer Testimonials

Sve preporuke i pohvale za ovaj tim.Isporuka u najkracem mogucem roku.

Average Rating:

Nikola Kragujevac 19:27:39 11-09-2017
Ivan

Svaka cast ekipi i da nam što duze traju.

Average Rating:

15:42:01 11-04-2017
Kupovina PS4 igrica

Sjajne ponude kakve necete naci nigde u regionu. Veoma profesionalni i prijatni ljudi, odgovaraju na sva vasa pitanja u veoma kratkom roku, sve pohvale!

Average Rating:

Marko Belgrade 20:50:30 10-18-2017
Random PS4 Bundle

Sve preporuke, saradnja mnogo brza nego sto sam ocekivao sve igre rade bez greske, u paketu su se nasle i neke od najnovijih igara, sigurno cemo nastaviti saradnju

Average Rating:

Nikola Beograd 17:12:11 09-26-2017

Brzo, korektno i profesiolano! Svaka cast!

Average Rating:

Marko 13:44:38 09-22-2017
Vladimir

Odlicna saradnja kao i uvek,vec par puta kupujem preko spacnet i sve prolazi super i po veoma povoljnim cenama.10+++++

Average Rating:

Vladimir Vrsac 13:52:35 09-02-2017
Odusevljen sam

Stvarno povoljan i ogroman izbor igara, ne mogu da verujem da sam nasao ovaj sajt. Sve preporuke za poslovanje.

Average Rating:

Momir Belgrade 04:02:13 08-29-2017
Fantasticno

Uvek fantasticno iskustvo, ispostovan maximalno, i uvek odusevljen efikasnoscu i brzinom!Najbol ji ste spacenet samo tako nastavite!

Average Rating:

Nikola Beograd 08:06:30 08-27-2017
Hala puno

Dobio sam ono sto Sam trazio. Extra sajt, preporucujem.

Average Rating:

Damjan Mladenovac 06:23:21 08-27-2017

Brza isporuka beskrajna ljubaznost

Average Rating:

Ignjat Pljevlja 18:27:15 08-19-2017
Najbolji definitivno

Lak dogovor, maksimalno ispostovan. Perfektna saradnja. Sve pohvale.

Average Rating:

Ivan Prokic Valjevo 12:09:15 08-18-2017
Odličan rad

Cene su povoljne i uvek su spremni da izađu u susret i reše neki problem

Average Rating:

19:25:24 07-17-2017

Do sada sam kupio dve igre. Svaka čast za ekipu Spacenet-a, brza isporuka i pomoć u svakom trenutku. Nastavljamo saradnju, samo tako nastavite.

Average Rating:

Darko Sremska Mitrovica 22:48:42 07-03-2017
Podrska je najjaca

Sve pohvale za celu firmu, ali podrska je najbolja!

Average Rating:

Iva Beograd 16:34:08 07-01-2017
Izuzetno

Kao i svi ostali korisnici, pomalo sam bio skeptican u pocetku, ali osoblje gameshop tima je ucinilo sve da moje igracko iskustvo bude pravo uzivanje - kvalitetno, a povoljno.

Average Rating:

Ivan 19:08:08 06-30-2017
HVALA STO POSTOJITE!

Momci su super! A mozda ima i koja devojka da tamo radi... :) Samo tako nastavite.

Average Rating:

BG Blok 70 Belgrade 18:58:41 06-28-2017

Do sada sam više puta saradjivao sa spacenet-om i svaki put je sve bilo savršeno.Nadam se da ćete postojati duuugo kako bi se deca(i starija deca) kvalitetno i jeftino igrala ;)))))))

Average Rating:

Vladimir Vujović Beograd 15:36:29 06-19-2017
Preporuke

Veoma zadovoljan brzinom dostave

Average Rating:

Lazar Belgrade 03:00:52 06-03-2017
Sve pohvale !

Sve pohvale za ekipu,organizo vano vrlo i stvarno sam zadovoljan kupovinom... Srdacan pozdrav i samo nastavite ! :)

Average Rating:

Uros Beograd 13:20:42 05-25-2017

Свака препорука за куповину или изнајмљивање игара код ове екипе. Толико професионално да је то за сваку похвалу. Свака част момци и девојке (ако их има у екипи)!

Average Rating:

Матеј Београд 14:18:10 05-23-2017

preporucujem svakom odlicna saradnja i korektni.

Average Rating:

pera Vranje 19:35:44 05-15-2017
Moje iskustvo

Imao sam loše mišljenje sa ovakav vid kupovine igric dok nisam počeo da saradjuje sa SPACENET.PREPO RUCUJEM SVIMA PRE SVEGA BRZI ODGOVOR I REALIZACIJA.Hv ala vam najlepše i preporučujem svima.

Average Rating:

Pera Vranje 23:18:55 05-12-2017
Preporuka!

Igrica mi je stigla veoma brzo nakon uplate, i sve je proteklo bez ikakvih problema, mogu samo da preporucim, jer sam stvarno zadovoljan kupovinom! :)

Average Rating:

SiMke Zrenjanin 03:39:18 05-11-2017
Svaka pohvala

Svaka pohvala momcima na saradnji sve je korektno uradjeno i veoma brzo izlaze u susret.Znaci cista 10-tka

Average Rating:

Milan Backa TopolA 17:03:52 05-05-2017
ps+

Ljudi su zaista ispostovali sve,imali strpljenja,pom ogli mi jer je bilo nekih problema sa konekcijom.Zai sa sve pohvale.

Average Rating:

Luka Beograd 12:33:13 05-05-2017
Svaka preporuka!

Svaka pohvala i preporuka za SpaceNet tim! Profesionalnos t i naklonost ka kupcima na maksimalnom nivou! Čista desetka!

Average Rating:

Aleksa Niš 21:30:22 05-03-2017
Preporuka

Svaka preporuka za saradnju. Ljudi rade ovaj posao jednostavno savrseno. Ljubaznost, brzina, znanje, jednom recju profesionalno. 10/10.

Average Rating:

Umpah Beograd 08:26:10 04-27-2017
Skeptik

Pošteno, bio sam skeptičan prvi put što se tiče naručivanja igre kod njih, ali ovo je super za male pare ovoliko naslova i njihova ljubaznost i pomoć oko svega, mislim svaka čast.Samo tako nastavite

Average Rating:

Aleksandar Niš 17:30:54 04-26-2017
Najbolji

Obozavam vas najboji ste.Brzi,pošte ni sve preporuke!

Average Rating:

Veljko Beograd 14:16:37 04-25-2017

Kupio sam do sada 7 igara,i mogu samo da dam ocenu 10++++ za saradnju sa clanovima ovog sajta.Preporuk a i ostalima da kupuju ovde,veliki pozdrav

Average Rating:

Aleksandar Prodic Beograd 13:04:41 04-19-2017
JAKO DOBRO MESTO

Kada sam prešao sa ps3 na ps4, svi su mi govorili šta će ti to. Da ćeš bogatstvo na igrice. Realno ovde sam kupio 5 naloga za 8000 i napunio hard od 1gb sa igrama. Prezadovoljan, evo prodje godinu dana i od svih igrica samo mi jedna ne radi, više nego ok

Average Rating:

Danilo Beograd 20:22:45 04-13-2017
Mass efect andromeda

Stvarno svaka cast momcima. Sve radi bez ikakvih problema. Brz i lak dogovor. Stvarno sve preporuke

Average Rating:

Novak Radulovic Beograd 13:03:00 04-01-2017
O Spacenet-u

Vasu sjajnu firmu cine izuzetno ljubazni i posveceni ljudi.Jednom recju svaka cast !!!

Average Rating:

Sloba Novi Beograd 20:27:51 03-31-2017

Svakako odlican izbor, mnogo jeftinije igrice, ako se ispostuje nacin skidanja igre nema greske. Svaka preporuka. A vidim sve bolje i bolje ponude ;)

Average Rating:

Slobodan Beograd 15:17:01 03-09-2017
Iskustvo

Preporucujem svakome. Jako lako do zeljene igrice. Proucavao sam razne nacine kako doci do igrice a ne placati punu cenu bio sam sumnjicav o vezi toga. Kupio sam par igrica sa ovog sajta i odusevljen sam. Igrice se dobijaju jako brzo (kroz nekoliko sati nakon kupovine). Jedna je kasnila jedan dan i kao nagradu dobio sam puno dodatnih igrica. Za svaku preporuku.

Average Rating:

Bojan Kragujevac 09:22:56 02-22-2017
Svaka čast

Nemam reči, profesionalni 100% i spremni za svaku pomoć. Sve preporuke, nastavljam kupovinu!

Average Rating:

Filip Loznica 22:45:43 02-18-2017
predobra saradnja

Uvek izlaze u susret i jako su profesionalni i ljubazni zaposleni space neta..sve pohvale.

Average Rating:

uros novi sad 10:09:33 02-18-2017

Maksimalna usluga,sve pohvale za tim SpaceNet.Ko voli nek izvoli,jeftino je i ne boli.

Average Rating:

Nikola Krusevac 17:53:57 02-17-2017

Ekipa je stvarno odlična za svaku preporuku! I cene su povoljne sto je takođe bitno da budu obe strane zadovoljne!

Average Rating:

Milan Beograd 17:10:53 02-17-2017

sve odlicno na nivou

Average Rating:

serbian nis 16:42:11 01-24-2017
Sve najbolje :)

Ljudi koji rade ovde su izuzetno profesionalni, spremni uvek da pomognu I odgovore na bezbroj pitanja kad god vas nesto muci. Uzimao sam vec par put I naravno da cu nastaviti jer sam prezadovoljan. Ne znam sta vise da kazem, a da vec nisam rekao. Super su I zelim im sve najbolje I da ostanu ovakvi kakvi jesu jer cemo tesko naci bolje :) Pozz I sve najbolje

Average Rating:

Zoran Novi Sad 11:58:31 01-24-2017

Sta reci...ljudi znaju svoj posao i rade ga veoma profesionalno, dobro i brzo!!! Svaka pohvala, i dalje bez premca, samo nastavite tako!!!

Average Rating:

Bojan Nis 17:51:52 01-23-2017
zahvalan sam vam mnogo na razumevanju :)

zaista sam iznenadjen momci umeju da izadju u susret do maksimuma sve pohvale zaista svaka cast NAJBOLJI STE :D

Average Rating:

markovic miloje vlaole 13:37:36 01-19-2017

Saradnja protekla bez ikakvih problema, spremni su da izadju u susret kad god je potrebno. Sve pohvale

Average Rating:

Luka Indjija 18:55:25 01-16-2017
MrX

Odlicna i brza saradnja. Podrska na nivuo. Sve pohvale za Vas. Pozdrav

Average Rating:

Bojan Zrenjanin 19:28:55 01-12-2017
PS4 games

Prezadovoljan sam saradnjomi sve pohvale za ekipu SpaceNET-a.Brz i u odgovoru,tacni ,profesionalni ,podrska u toku i van radnog vremena,samo reci hvale za njihov rad.Najbolji i najjeftiniji sajt za prodaju igrica na nasim prostorima!!! Radujem se daljoj saradnji,samo tako momci nastavite,svak a cast!!!

Average Rating:

Bojan Nis 16:53:30 01-11-2017

Prezadovoljan sam uslugom i tehnickom podrskom. Svakom preporucujem!

Average Rating:

16:32:30 01-04-2017
Svaka preporuka

Momci su cista desetka! Brzi, odgovorni, azurni... Sre cna nova godina svima!

Average Rating:

Bratislav Nis 20:51:55 12-27-2016
VRH

Najbolja tehnicka podrska, brzo odgovaraju, rade za vikend. I posle radnog vremena im nije tesko da odgovre na mail. Odusevljen sam!!! Svaka cast momci, samo nastavite tako!!!!

Average Rating:

Bojan Nis 11:46:30 12-26-2016
PS4 igrice

Sve pohvale za celu ekipu SpaceNET-a. Brzi, efikasni, na svako postavljeno pitanje dobijam odgovor u najkracem mogucem roku i što je najbitnije "NAJPOVOLJNIJI " sajt za kupovinu igara. Prepuruke za svakog ko zeli dobru saradnju

Average Rating:

Aleksa Ratkovo 00:39:16 12-25-2016
PS4 igrice

Sve pohvale za celu ekipu SpaceNET-a. Prezadovoljan sam saradnjom. Preporuka svim gejmerima koji žele brz dogovor i brz odgovor na sve što ih zanima u svakom trenutku radnog vremena pa i posle... Ubeljivo "NAJPOVOLJNIJI " sajt za efikasnu i brzu kupovinu igrica!!! :-)

Average Rating:

Aleksa Ratkovo 00:34:07 12-25-2016
PS4 igrice

Pravi profesionalci, podrška na vrhnskom nivou i sve preporuke. Prezadovoljan sam i nastaviću da poručujem igrice od njih.

Average Rating:

Ivan Beograd 11:12:23 12-24-2016
Dragoljub

Vrhunska saradnja. Sve pohvale

Average Rating:

01:19:01 12-17-2016
Prezadovoljan

Uzeo sam par igara u zadnjih nekoliko meseci i malo je reci da sam prezadovoljan. Takodje sam imao neke nedoumice a momci su mi izasli u susret i mimo radnog vremena pomogli oko problema. Svaka preporuka!

Average Rating:

Bratislav Nis 19:51:58 12-16-2016
Milorad

Vec duze vreme kupujem igrice na ovom mestu i moja iskustva su uvek odusevljavajuc a...sve pohvale timu koji vodi ovo i nek nam sve ovo dugooo dugooo traje na radost svima

Average Rating:

Milorad Trsic 08:33:22 12-14-2016
Sve pohavle

Brzo, profesionalno, ljubazno, korektno, sta reci preporuka za sve buduce kupce.....

Average Rating:

Dusan Beograd 20:35:49 12-09-2016
PS4 igre

Najbolji,najpo uzdaniji,najje ftiniji,svaka čast,samo tako nastavite!

Average Rating:

MĆ Zemun 20:51:31 12-08-2016
Ps4 igre

Već par igara sam kupio preko spacenet-a i evo za više od 4 meseca nie bilo ni najmanjeg problema. igr a stiže po mom ličnom iskustvo za najviše 90minuta od trenutka uplate. Sve preporuke.

Average Rating:

L.T 12:25:29 12-07-2016

za svaku preporuku....

Average Rating:

nemanja 23:08:14 12-05-2016

Prezadovoljan sam ovim sajtom Sve preporuke

Average Rating:

I am Groot Kragujevac 00:58:09 12-04-2016
PS4 igre

Najbolji nacin da se dokopate igrica za vase konzole.Uvek sam imao pozitivna iskustva I svakome bi preporucio da kupuju.Ovom prilikom bi zeleo I da se zahvalim ovom timu ljudi koji vode sve ovo...Hvala najlepse I svako dobro

Average Rating:

Danijel Subotica 09:35:11 12-02-2016
Powered by SpaceNET
SpaceNET © 2017